Badkamer muur egaliseren voor tegelen

Laat je badkamer muur egaliseren voor tegelen, dit voorkomt dat je tegelwerk door oneffenheden niet mooi strak op de muur aangebracht wordt. Voor een tegelzetter is er niets prettiger dan een gladde en vlakke ondergrond te hebben waar hij de nieuwe tegels op kan aanbrengen. Bij de TZS Bouwgroep hebben ze ervaren stukadoors in dienst die jouw badkamer muur mooi glad stucen. Dan ben jij verzekerd van een prachtig mooie egale tegelwand in je badkamer, douche- of toiletruimte.

Oude tegels eraf, badkamer muur egaliseren

Als je, je badkamer opnieuw laat betegelen dien je vooraf vaak de oude tegels te verwijderen. Bij het verwijderen van de oude tegels kunnen lijmresten op de muur achter blijven. Als je deze lijmresten niet verwijderd of niet goed verwijderd en direct hier overheen nieuwe tegels plaatst zal je oneffenheden zien. Tegels zullen hierdoor niet strak op de muur geplaats kunnen worden. Dit zal altijd een doorn in het oog blijven. Je kan voor het egaliseren van de badkamer muur het beste een specialist inschakelen.

Badkamer muur egaliseren voor tegelen

Stukadoor van de TZS Bouwgroep

De stukadoor van de TZS Bouwgroep kan je helpen bij het egaal stucen van je badkamer, douche- of toiletruimte. Hij zorgt voor een egaal gestucte wand die als goede ondergrond voor de nieuwe tegels dient.

Het stucen van je badkamer ruimte verschilt van het stucen van een gewone muur in bijvoorbeeld je woonkamer. De stukadoor van de TZS Bouwgroep stuct je badkamer muur met aquastuc. Aquastuc is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in vochtige ruimtes zoals jouw badkamer. Aquastuc is water werend en sneldrogend. Door de water werende werking zal het schimmels tegen gaan maar zorgt het er ook voor dat je nieuw gelijmde tegels niet loslaten.

Tegel over tegel plaatsen

Besluit jij om de nieuwe tegels te laten plaatsen over de oude tegels. Ook dan kan de stukadoor van de TZS Bouwgroep jou helpen. De stukadoor zal dan de badkamer muur egaliseren voor tegelen met de nieuwe tegels. Ook nu zorgt de tegelzetter voor een gladde ondergrond zodat de tegelzetter hierna de nieuwe tegels strak en egaal kan plaatsen.

Vragen over badkamer muur egaliseren voor tegelen?

Stel je vraag aan de badkamer specialist. Neem vrijblijvend contact op met de TZS Bouwgroep. Zij werken door heel Nederland zo is er altijd één dicht bij jou in de buurt!